2016. március 23., szerda

Vízipipázós bárok Budapesten

Egy kis segítség, hogy Budapesten hol van lehetőség vízipipázni hangulatos bárokban! :)


1. HABIBI Sisha Bár


Az arab világ hangulatát, a varázslatos Kelet kulturális élményét szívhatja magába egy cseppnyi almás, vagy akár vadcseresznyés vízipipa segítségével és a hastáncosok lélegzetelállító előadásával Budapest szívében!

Cím: 1052 Budapest Aranykéz utca 5. (Megközelítés: Ferenciek terétől a Váci utcán sétálni a Régi posta utcáig, ott balra kanyarodni majd onnan az első utca jobbra a Habibi utcája)

2. Café Shisa Étterem & Kávézó


Budapest legdivatosabb, legbulisabb utcájában egy kis hangulatos kelet. :) Étterem és kávézó egyben, vízipipázási lehetőséggel.
Cím: 1066 Budapest Nagymező utca 51.

3. Rotana Cafe Shisha Vízipipa bár


A Rotana Cafe egy kellemes kikapcsólódást igérő, lazulós, vízipipás hely, ahol mindig arab zene szól. A volt budai Skála helyén felépült Allee-től és a Móricz Zsigmond körtértől alig 100m-re, a Feneketlen-tó szomszédságában várunk kellemes, eredeti arab környezetben. Tömegközlekedéssel Budapest bármely pontjáról gyorsan és könnyen elérhető.

Cím: IX. Bocskai út 23-25 (Bejárat a Fadrusz utca 5. felől nyílik)
Megközelítés: 7-es busszal illetve 4-es metróval



4. Shiraz Perzsa Étterem



A Shiraz Étterem egy nagyon hangulatos, nívós étterem a belvárosban.Vízipipázási lehetőség: (shisha) sarok kialakítása (minden tartozékkal, dohánnyal, igény szerint személyzettel).

Cím:1092 Budapest, Ráday utca 21


5. Lialina Étterem




A Lialina egy nagyszerű arab étterem Budapest szívében. Szolgáltatások része a vízipipázás.

Cím: 1089 Budapest, Orczy út., 46-48. 







6 megjegyzés:

  1. Köszi az infokat, mindenképp meglátogatok majd egyet a helyek közül, barátaimmal. Remélem még bővül a lista a továbbiakban. :)

    VálaszTörlés
  2. Örülünk, hogy hasznos információkkal szolgáltunk! :) Ha igény van további infókra vízipipás bárokról hamarosan jövünk új cikkel! Kívánunk jó szórakozást! :)

    VálaszTörlés
  3. Shiraz Perzsa Étterem nagyon jó hely csak ajánlani tudom, a listán szereplő éttermek közül találtunk olyat ahol még nem jártunk! Köszönjük az információt, mindenképpen ellátogatunk, és lehetőség szerint megírom a tapasztalatunkat :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon várjuk az élménybeszámolódat, kedves Petra Pál! :)

    VálaszTörlés
  5. hatalmas pacsi, hogy ezt összegyűjtöttétek! szeretem az arab ételeket és a vizipipát is, el fogok látogatni ezen helyek egyikébe

    VálaszTörlés
  6. sziasztok, hadd ajánljam még a budai oldalon található vízipipa bár-t, Habibi Vár (1011 Budapest, Hunyadi J. u. 9.)
    Varázslatos Kelet kultúrája, az arab világ atmoszféráját idéző illatok igazi és autentikus pipák. Ötvözve, egy helyen, a Budai vár közelében, a hét minden napján már délelőtt nyit és remek a konyha is!
    http://habibi-restaurant.hu/

    1065 Budapest, Nagymező u. 30. | Habibi Shisha Bar 3. egy percre a bulinegyed szívétől, éjfélig-egyig van nyitva, hastáncos műsorok, autentikus marokkói, közel-keleti konyha

    ééés hamarosan nyit a Nagymező 31. szám alatt egy VIP Club jellegű vízipipázó (ex SOHO) három szinten, mindenki megtalálja a neki és/vagy a hangulatához illő atmoszférát

    VálaszTörlés